У центральній частині Харкова тимчасово обмежать рух транспорту

У центральній частині Харкова тимчасово обмежать рух транспорту
Рух транспорту на пл. Конституції, вул. Сумській, на ділянці від пров. Мечнікова до вул. Маяковського, на вул. Маяковського, на ділянці від вул. Сумської до вул. Алчевських, буде заборонений з 12:30 до 13:00 27 листопада.

Як повідомили у Департаменті інфраструктури, це пов'язано з проведенням традиційної ходи в рамках заходів щодо увічнення пам'яті жертв голодоморів та політичних репресій.
Рух на вказаних вулицях поетапно поновлюватиметься після проходження колони.
У зв'язку з цим, з 12:30 до 13:00 27 листопада маршрути деяких автобусів зміняться таким чином:
під час руху в бік вул. Ярослава Мудрого:
№119е, 217е та інші автобуси, шлях руху яких проходить за вказаними вище ділянками: - пр. Науки - пр. Незалежності - узвіз Клочківський - вул. Клочківська - пл. Сергіївська - пл. Павлівська - вул. Університетська - пров. Спартаківський (розворот) - вул. Університетська - узвіз Бурсацький - вул. Клочківська - узвіз Клочківський - пр. Незалежності та далі за маршрутом;
при русі у бік пл. Свободи:
№65е: - вул. Сумська - вул. Маяковського - вул. Трінклера - пл. Свободи і далі за маршрутом;
№238е, 241е, 272е - тимчасово призупинять рух на період проходу колони по пл.Конституції.
Також з 12:30 до 12:55 27 листопада буде припинений рух тролейбусів по пл. Конституції, вул. Сумській, на ділянці від пров. Мечникова до пр. Незалежності, у зв'язку з чим рух тролейбусів буде організований так:
№50: П'ятихатки - Білгородське шосе - вул. Сумська - пр. Незалежності - на автономному ході розворот через перехрестя пр. Незалежності/пр. Науки - пр. Незалежності - вул. Сумська - Білгородське шосе - П'ятихатки;
№55: селище Жуковського (Свято-Миколаївський храм) - пр. Жуковського - вул. Академіка Проскури - вул. Чкалова - вул. Лісопарківська - вул. Рудика - вул. Комуни - Білгородське шосе - вул. Сумська - пр. Незалежності - на автономному ході розворот через перехрестя пр. Незалежності/пр. Науки - пр. Незалежності - вул. Сумська - Білгородське шосе - вул. Комуни - вул. Рудика - вул. Лісопарківська - вул. Чкалова - вул. Академіка Проскури - пр. Жуковського - селище Жуковського (Свято-Миколаївський храм).
Крім того, з 12:55 до 13:15 27 листопада, на період проходження колони, призупиниться рух трамвая №12 та тролейбусів №2, 50, 55 по вул. Сумській, на ділянці від пр. Незалежності до вул. Маяковського, з наступним поетапним поновленням руху після проходження колони.

Будь ласка, прочитайте й інші важливі новини. Не гайте часу на зупинці.