Через підготовку до Дня знань у центрі міста буде заборонений рух транспорту

Через підготовку до Дня знань у центрі міста буде заборонений рух транспорту
Рух транспорту в центрі міста Харкова буде заборонено з 7:00 30 серпня до 20:00 1 вересня.

Як повідомили в Департаменті інфраструктури, це пов'язано з підготовкою заходів до Дня знань.
Так, з 7:00 30 серпня до 20:00 1 вересня рух буде заборонений на пл. Свободи, на ділянці від вул. Сумської до вул. Трінклера. На цей період рух транспорту буде організований по вул. Трінклера і пр. Незалежності.
З 16:00 до 19:30 30 серпня і з 16:00 до 20:00 1 вересня буде заборонений рух транспорту на вул. Сумській, на ділянці від вул. Жінок- Мироносиць до пр. Незалежності. У зв'язку з цим, маршрути деяких автобусів зміняться наступним чином:
№20е: змінить кінцеву зупинку і висаджуватиме пасажирів на зупинці «Ст. м. «Держпром»;
№119е: - пров. Короленка - пров. Вірменський (у зворотному напрямку: вул. Кооперативна - пров. Плетнівський) - пл. Павлівська - пл. Сергіївська - вул. Клочківська - Клочківський узвіз - пр. Незалежності - пр. Науки і далі за маршрутом;
№202е: - пл. Благовіщенська - вул. Клочківська - Клочківській узвіз - пр. Незалежності - вул. Сумська - Білгородське шосе і далі за маршрутом.
Крім того, з 16:00 до 19:30 30 серпня і з 16:00 до 20:00 1 вересня заборонений рух тролейбусів по вул. Сумській, на ділянці від пр. Незалежності до пл. Конституції. У зв'язку з цим, маршрути тролейбусів зміняться таким чином:
№17: - розворотне коло «Вул. Рудика» - Білгородське шосе - вул. Сумська - пр. Незалежності - розворот на автономному ході через перехрестя пр. Незалежності\пр. Науки - пр. Незалежності - вул. Сумська - Білгородське шосе - вул. Чкалова - розворотне коло «Вул. Рудика»;
№50: - розворотне коло «П'ятихатки» - Білгородське шосе - вул. Сумська - пр. Незалежності - розворот на автономному ході через перехрестя пр. Незалежності\пр. Науки - пр. Незалежності - вул. Сумська - Білгородське шосе - розворотне коло «П'ятихатки».

Будь ласка, прочитайте й інші важливі новини. Не гайте часу на зупинці.