Євгеній Водовозов: Муніципальні автобуси – не бізнес, а соціальна місія

Євгеній Водовозов: Муніципальні автобуси – не бізнес, а соціальна місія
Завдяки новим муніципальним автобусам турецької компанії «Karsan» вдається закрити всі маршрути, які кинули приватні перевізники.

Про це сьогодні, 10 грудня, у пресцентрі Харківської міської ради повідомив заступник міського голови з питань інфраструктури міста Євгеній Водовозов.
За його словами, доходи від запуску муніципальних маршрутів міська рада не отримує, оскільки 8 з 10 пасажирів автобусу користуються пільговим проїздом.
«Для міста це не бізнес, а виконання соціального замовлення. Міський голова Ігор Терехов висунув вимогу пустити нові автобуси насамперед на ті маршрути, які кинули приватні перевізники і де немає транспорту», ​​- зазначив Євгеній Водовозов.
Він навів приклад, коли перевізники відмовилися від маршрутів №11 та 245, але туди пустили автобуси «Karsan», щоб не завдавати незручностей харків'янам.
Нагадаємо, що у Харкові вже курсують 150 нових муніципальних автобусів. У новому році планується розпочати складання автобусів «Karsan» та поступово оновити весь парк громадського транспорту. 

Будь ласка, прочитайте й інші важливі новини. Не гайте часу на зупинці.