Ігор Терехов: Моє завдання - вивести комунальні підприємства на рівень вище

Ігор Терехов: Моє завдання - вивести комунальні підприємства на рівень вище
Секретар Харківської міської ради Ігор Терехов сьогодні, 19 липня, відвідав КП «Тролейбусне депо №3».

Секретар міської ради зазначив, що харківські тролейбусні депо вже отримали фінансову підтримку з коштів бюджету територіальної громади. Він підкреслив, що має намір розвивати комунальні підприємства і покращувати умови праці робітників.
«У мене немає слів крім подяки, тому що я розумію, як важко бути водієм, обслуговувати різних за характером людей. Ви повинні отримувати нормальні зарплати. Мені сказали перед сесією, що одному і іншому тролейбусному депо потрібні кошти, і ми виділили, скільки було необхідно. Я хочу, щоб у вас були такі зарпати, щоб ви нікуди не йшли. Моє завдання - не тільки зберегти всі комунальні підприємства, але і вивести їх на інший рівень роботи », - зазначив Ігор Терехов.
Довідка. Сьогодні тролейбусне депо №3 експлуатує понад 100 одиниць рухомого складу. Підприємство здійснює перевезення пасажирів, а також технічне обслуговування та ремонт тролейбусів. На території депо є великі майданчики для стоянки тролейбусів в нічний та неробочий час, адміністративний корпус, виробничі корпуси, сучасний мийний комплекс. Відповідно до договору з Європейським інвестиційним банком для депо поставляються 49 нових сучасних тролейбусів (37 односекційних і 12 - двосекційних). Частина з них вже працює на маршрутах міста.

Будь ласка, прочитайте й інші важливі новини. Не гайте часу на зупинці.