На вулиці Євгена Котляра буде заборонений рух транспорту

На вулиці Євгена Котляра буде заборонений рух транспорту
Рух транспорту по вул. Євгена Котляра, на ділянці від вул. Чоботарської до вул. Великої Панасівської, буде заборонений з 14:00 до 15:00 у неділю,18 жовтня.

Як повідомили в Департаменті інфраструктури, це пов'язано з роботами з демонтажу нежитлової будівлі.
На цей період об'їзд закритої ділянки буде організований наступним чином: вул. Євгена Котляра - вул. Чоботарська - вул. Велика Панасівська. При цьому буде заборонений виїзд транспорту з вул. Чоботарської на вул. Євгена Котляра при русі в бік вул. Полтавський Шлях.
Також з 14:00 до 15:00 18 жовтня автобуси №238е, 250е, 254е, 277е, 278е, 282е, 302е, 303е об'їжджатимуть закриту ділянку таким чином: - вул. Євгена Котляра - вул. Чоботарська - вул. Велика Панасівська і далі за маршрутом.
З 13:00 до 15:00 буде заборонений рух трамваїв по вул. Євгена Котляра, на ділянці від вул. Великої Панасівської до Південного вокзалу, і в зв'язку з цим їхній рух буде організований наступним чином:
№1: не ходить;
№ 12: Іванівка - вул. Велика Панасівська - пров. Лосівський - пров. Пискунівський - Рогатинський проїзд - вул. Клочківська - Клочківський узвіз - пр. Незалежності - вул. Трінклера - вул. Маяковського - вул. Мироносицька - пл. Першого Травня - вул. Сумська - Білгородське шосе - Лісопарк;
№ 20: Іванівка - вул. Велика Панасівська - пров. Лосівський - пров. Пискунівський - Рогатинський проїзд - вул. Клочківська - пр. Перемоги.

Будь ласка, прочитайте й інші важливі новини. Не гайте часу на зупинці.