На вулиці Гольдбергівській обмежено рух транспорту

На вулиці Гольдбергівській обмежено рух транспорту
Рух транспорту по вул. Гольдбергівській, у районі перехрестя з вул. Греківською, буде обмежено з 10:00 до 18:00 18 лютого.

Як повідомили у Департаменті інфраструктури, це пов'язано з аварійно-відновлювальними роботами на водопровідній магістралі у районі житлового будинку №78 на вул. Гольдбергівській.
Пропуск транспорту буде організований вільною від виконання робіт смугою.
У разі потреби (якщо роботи вестимуться в районі трамвайних колій), буде заборонено рух трамваїв маршруту №27 під час руху у бік Новожанового – по пл. Захисників України, вул. Молочній, вул. Гольдбергівській, на ділянці від вул. Плеханівської до пров. Рибасівського.
У зв'язку з цим трамвай №27 курсуватиме так: розворотне коло «Салтівське» – пр. Тракторобудівників – вул. Героїв Праці – вул. Академіка Павлова – пр. Московський – пл. Конституції – пл. Павлівська – вул. Університетська – вул. Греківська – пров. Рибасівський – вул. Гольдбергівська – вул. Москалівська – Новожанове.
У зворотному напрямку: за своїм маршрутом.
Також у разі потреби (за заявкою КП «Харківводоканал») буде заборонено рух трамваїв №27 у бік розворотного кола «Салтівське» – по пл. Захисників України, вул. Молочній, вул. Гольдбергівській, на ділянці від вул. Плеханівської до пров. Рибасівського.
Трамвай маршруту №27 ходитиме таким чином: Новожанове – вул. Москалівська – вул. Гольдбергівська – пров. Рибасівський – вул. Греківська – вул. Університетська – пл. Павлівська – пл. Конституції – пр. Московський – вул. Академіка Павлова – вул. Героїв Праці – пр. Тракторобудівників – розворотне коло «Салтівське» (в обох напрямках).

Будь ласка, прочитайте й інші важливі новини. Не гайте часу на зупинці.