У Харкові почали курсувати автобуси та тролейбуси

У Харкові почали курсувати автобуси та тролейбуси
Наземний громадський транспорт почав працювати сьогодні, 16 травня, у різних районах міста.

Як повідомив журналістам Харківський міський голова Ігор Терехов, на лінії вийшли 14 тролейбусів, завтра вийдуть ще 16. Крім того, сьогодні Харковом почали курсувати 68 автобусів. «Інтервали руху поки що великі, але все місто буде охоплене транспортом, і всі зможуть доїхати до будь-якої точки Харкова», - повідомив Ігор Терехов.
За його словами, водії обізнані з правилами безпеки. Водночас дуже важливо створити комфортні умови для мешканців та перезапускати економіку міста та країни. Ігор Терехов наголосив, що перетворення у місті стали можливими завдяки героїчним зусиллям українських військових, які відігнали російську армію від Харкова.
Міський голова підкреслив, що у міру проведення відновлювальних робіт кількість транспортних маршрутів збільшуватиметься.
Нагадаємо, що сьогодні на лінії почали працювати 24 автобусні та три тролейбусні маршрути. Ще п'ять тролейбусних маршрутів будуть запущені до 20 травня. Вже сьогодні можна скористатися тролейбусами №1 «28-й мікрорайон – ст.м. «Палац спорту», №5 «Вул. Університетська – Аеропорт» та №6 «Вул. Університетська – ст. Основа». Крім того, з 21 по 27 травня на лінії вийдуть трамваї чотирьох маршрутів.
За дорученням Ігоря Терехова перші два тижні проїзд буде безкоштовним.

Будь ласка, прочитайте й інші важливі новини. Не гайте часу на зупинці.