У Харкові продовжать тролейбусний маршрут з П'ятихаток

У Харкові продовжать тролейбусний маршрут з П'ятихаток
Тролейбус №50 з автономним ходом курсуватиме з сел. П'ятихатки до пл. Конституції.

Про це сьогодні, 7 червня, під час зустрічі з працівниками КП «Харківські теплові мережі» повідомив секретар Харківської міської ради Ігор Терехов.
За його словами, з проханням продовжити маршрут прямування з пл. Свободи до пл. Конституції не раз зверталися харків'яни, тому його виконають, а для безперешкодного проїзду громадського транспорту заборонять паркування автомобілів по вул. Сумській, на ділянці від вул. Скрипника до пров. Мечникова.
Продовжити маршрут тролейбуса №50 планується вже цього тижня.
«Я звернувся до патрульної поліції, щоб вони допомогли в організації руху і щоб тролейбуси не стояли в пробках», - зазначив Ігор Терехов.
Крім того, в місті планується запустити тролейбусний маршрут від вул. Роганської до вул. Грицевця, а для комфорту городян - розвинути маршрутну сітку завдяки запуску нових муніципальних автобусів.
«Планую, що до вересня-жовтня всі автобуси вийдуть на маршрути. Сьогодні було кілька звернень з організації нових маршрутів і скарг на те, що транспорт ходить нестабільно, тому ми будемо розвивати транспортну інфраструктуру», - підкреслив Ігор Терехов.
Також він повідомив, що буде розглянуто пропозицію з організації двостороннього руху по вул. Ковтуна, і також пообіцяв особисто оглянути стадіон за студентськими гуртожитками на пр. Перемоги, який потребує реконструкції. Крім того, в роботу були взяті всі звернення спіробітників підприємства щодо ремонту доріг, під'їздів, покрівель і надання матеріальної допомоги.

Будь ласка, прочитайте й інші важливі новини. Не гайте часу на зупинці.