У Харкові вводиться новий тролейбусний маршрут

У Харкові вводиться новий тролейбусний маршрут
Тролейбус №54 з автономним ходом вводиться з 27 серпня від розворотного кола «12 Квітня» до залізничної станції «Рогань».

Як повідомили в Департаменті інфраструктури, новий маршрут введений з метою поліпшення якості пасажирських перевезень, на основі вивчення потреб жителів міста Харкова.
Тролейбус №54 курсуватиме за таким маршрутом: розворотне коло «Вул. 12 Апреля» - пр. Московський (ст. м. «Індустріальна») - вул. Роганська - залізнична станція «Рогань».
На маршруті будуть наступні зупинки: «Вул. 12 Квітня», «Ст. метро «Індустріальна», «18-та поліклініка», «Бульвар Івана Каркача», «Вул. Мохнацька», «Вул. Гур'ївська», «Вул. Грицевця», «Вул. Граківська», «вул. Луї Пастера», «Роганська» (вул. Зубарєва), «Вул. Горлівська», «Пивзавод», «Залізнична станція «Рогань».
Зазначимо, що на Роганський житловий масив вже курсують нові тролейбуси з автономним ходом №51 і 52. Раніше такі тролейбусні маршрути були введені на Північній Салтівці, в П'ятихатки, в сел. Жихор, у мікрорайон «Горизонт». Також на прохання харків'ян новий маршрут планується запустити у сел. Жуковського.

Будь ласка, прочитайте й інші важливі новини. Не гайте часу на зупинці.