У понеділок трамвай №27 тимчасово змінить маршрут руху

У понеділок трамвай №27 тимчасово змінить маршрут руху
Рух транспорту по вул. Гольдбергівській, на ділянці від вул. Полтавської до пров. Рибасівського, буде обмежено з 10:00 до 16:00 31 січня.

Як повідомили у Департаменті інфраструктури, це пов’язано з аварійно-відновлювальними роботами на водопровідній магістралі у районі житлових будинків №96 та 98 по вул. Гольдбергівській. 
Пропуск транспорту буде організовано вільною від виконання робіт смугою руху. Також з 10:00 31 січня до завершення робіт буде заборонено рух трамваїв у напрямку розворотного кола «Новожанове» - по пл. Захисників України, вул. Молочній та вул. Гольдбергівській, на ділянці від вул. Плеханівської до пров. Рибасівського.
У цей час трамвай №27 курсуватиме наступним чином: 
- розворотне коло «Салтівське» - пр. Тракторобудівників - вул. Героїв Праці - вул. Академіка Павлова - пр. Московський - пл. Конституції - пл. Павлівська - вул. Університетська - вул. Греківська - пров. Рибасівський - вул. Гольдбергівська - вул. Москалівська - розворотне коло «Новожанове»; 
- у зворотному напрямку: за своїм шляхом прямування. Однак, у разі потреби (залежно від ремонтних робіт на водопровідній магістралі) рух трамваїв у бік розворотного кола «Салтівське» буде заборонено. У цьому випадку трамвай №27 курсуватиме так: розворотне коло «Новожанове» – вул. Москалівська – вул. Гольдбергівська – пров. Рибасівський – вул. Греківська – вул. Університетська – пл. Павлівська – пл. Конституції – пр. Московський – вул. Академіка Павлова – вул. Героїв Праці – пр. Тракторобудівників – розворотне коло «Салтівське».

Будь ласка, прочитайте й інші важливі новини. Не гайте часу на зупинці.